Skip to content

Kylling i karry med blomkålsris

maj 27, 2013

4 personer:
500 gr kyllingefilet i tern
2 spsk karry
Lidt olie
1 ds kokosmælk
1/4 dl fløde
1 kyllinge boullion terning
1 squash i tern
2 gulerødder i tern
1/2 blomkål revet
Salt og peber

Karryen ristes af i olien, kyllingen svitses sammen med grøntsagerne. Kokosmælken og fløden tilsættes og det hele simre i ca 10 min. Smages til med boullion, salt og peber. Sovsen hældes over det revet blomkål.

Velbekommen :-).

20130527-124509.jpg

Advertisements

From → Fjerkræ, Kødretter, Lchf, Mad

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

LCHFFER

Tanker og oplevelser omkring LCHF livsstil

Helse Matilde

En blog om mad, kager og krea..

eASYbAKED

a collection of recipes

Cloud Nine Weddings

Ideas for weddings, parties, interior and life ..

Verden og tærten

En blog om mad, kager og krea..

Min Kage

En blog om mad, kager og krea..

Himmelske kager

En blog om mad, kager og krea..

cookvalley - tanker om mad

En blog om mad, kager og krea..

Coco & Co

En blog om mad, kager og krea..

Clausmeyer.dk - Blog

En blog om mad, kager og krea..

En blog om mad, kager og krea..

Camilla & Katrines Køkkenkalas

En blog om mad, kager og krea..

Cakeateer

En blog om mad, kager og krea..

BRØDET

En blog om mad, kager og krea..

Bageglad

Madblog med nemme og gode opskrifter

Velkommen til Kageeventyr

En blog om mad, kager og krea..

%d bloggers like this: