Skip to content

Blomster

april 10, 2013

Iphone 434Iphone 430

Iphone 432

Så fik jeg endelig lavet mine første roser.

Det var ikke så svært, at lave dem. Men det var sværere, at lave smørcremen i dag.

Først prøvede jeg Italien meringue buttercream. Den skildte, så den måtte jeg smide ud. Så prøvede jeg med Swiss meringue buttercream. Der gik også et eller andet galt. Den blev ihvertfald ikke god.

Nu var jeg jo ved, at løbe tør for smør og derfor en smule desperat. Havde heldigvis en rest smørcreme basis, fra Kagebutikken.

Jeg skal nok få styr på Swiss meringue buttercreamen på et andet tidspunkt.

Advertisements
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

LCHFFER

Tanker og oplevelser omkring LCHF livsstil

Helse Matilde

En blog om mad, kager og krea..

eASYbAKED

a collection of recipes

Cloud Nine Weddings

Ideas for weddings, parties, interior and life ..

Verden og tærten

En blog om mad, kager og krea..

Min Kage

En blog om mad, kager og krea..

Himmelske kager

En blog om mad, kager og krea..

cookvalley - tanker om mad

En blog om mad, kager og krea..

Coco & Co

En blog om mad, kager og krea..

Clausmeyer.dk - Blog

En blog om mad, kager og krea..

En blog om mad, kager og krea..

Camilla & Katrines Køkkenkalas

En blog om mad, kager og krea..

Cakeateer

En blog om mad, kager og krea..

BRØDET

En blog om mad, kager og krea..

Bageglad

Madblog med nemme og gode opskrifter

Velkommen til Kageeventyr

En blog om mad, kager og krea..

%d bloggers like this: